Siciliaferie
Alle gode grunner
til å tilbringe ferien på Sicilia
romaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. Natur, greske templer, barokke byer, mat, vin! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>


En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter og villaer på Sicilia. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner. >>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise på Sicilia. Flybilletter og leie en bil. Tips for kjøring i Sicilia
>>>

C´era una volta - Scicli

C'era una volta (det var en tid) ... .. Er et nylig restaurert (2009), smakfullt innredede selvbetjente innkvartering ment for par eller familier som ønsker å nyte et rolig og behagelig opphold omgitt av natur og historie mens oppdage Sørøst Sicilia. Det ligger i den tankevekkende og pittoreske "Cava di San Bartolomeo", vendt mot fjell av Chiafura på vei fra Ragusa, Modica, Noto og Siracusa og 5-10 minutter med bil til sjøen.
Det er godt plassert for å besøke sicilianske sen barokk arkitektur Scicli, Modica og Ragusa Ibla, en del av UNESCOs verdensarvliste, for å nyte en ferie med barna, å oppdage interessante arkeologiske funnstedene på Chiafura, Ispica eller Kamarina, å besøke sett av fiction "il Commissario Montalbano" og mange andre filmer, for å gjøre suggestiv naturalistiske utflukter gjennom grotter, langs vill stier og å nyte flere kafeer og restauranter smake den lokale tradisjonelle matlaging.
Scicli


photogallery
pris: 310-620 /uka
Kontakt eier
hjemmesiden
svømmbasseng: nei
avstand fra sjøen:
4 km.
parkering: i nærheten
avstander fra flyplasser: Catania 127 km., Palermo 280 km.


Se på kart her
© copyright www.siciliaferie.no 2013 | post@siciliaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo