Siciliaferie
Alle gode grunner
til å tilbringe ferien på Sicilia
romaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. Natur, greske templer, barokke byer, mat, vin! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>


En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter og villaer på Sicilia. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner. >>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise på Sicilia. Flybilletter og leie en bil. Tips for kjøring i Sicilia
>>>

Duchessa

Apartment av ny konstruksjon, som opptar første etasje i en villa som ligger i Castellammare del Golfo, i et svært sentralt, utmerket utgangspunkt for enhver destinasjon (Palermo, San Vito lo Capo, Erice Mothia, Selinunte, Segesta, Scopello, Zingaro etc. ...). Noen få skritt fra huset: bar-tobakk, deli, bakeri, iskrem, pizza, self-service, Smørbrød, grillet kylling, take-away mat, supermarked, bensinstasjon, apotek, bakeri, turistinformasjon, bussholdeplass . I tillegg, ved siden av huset er det en "bilutleie selskap som tilbyr transport også til og fra flyplassen og med hvem vi samarbeider. Takket være sin sentrale beliggenhet og nærhet til alle de nevnte tjenestene, representerer også det ideelle stedet for dem som har bestemt seg for ikke å leie noen transportmiddel til fots og besøke den vakre byen Castellammare (med en betydelig reduksjon av kostnader). Dette luksuriøse leilighetskomplekset, bare ferdig, er dekorert helt med møbler ny stil "Wenge", og består av: 2 soverom, 2 bad (med edelt mosaikk "Bisazza"), kjøkken, stue, veranda (hage på 2000 kvadratmeter). Doble vindusrammer med isolator, TV, vaskemaskin. Privat parkeringsplass.
Castellammare del Golfo


photogallery
pris: fra 15/per person/dag i lavsesong til 750/1000 per uka i høysesongen
Kontakt eier
hjemmesiden
svømmbasseng: nei
avstand fra sjøen:
3 km.
parkering: ja
avstander fra flyplasser: Palermo Airport 25 km.


Se på kart her
© copyright www.siciliaferie.no 2013 | post@siciliaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo