Siciliaferie
Alle gode grunner
til å tilbringe ferien på Sicilia
romaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. Natur, greske templer, barokke byer, mat, vin! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>


En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter og villaer på Sicilia. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner. >>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise på Sicilia. Flybilletter og leie en bil. Tips for kjøring i Sicilia
>>>

Fresia

"Holiday" BBhomelidays "er noen km fra Cefalu, i en strategisk plassering hvorfra du kan lett besøke de viktigste byene i Sicilia på grunn av sin nærhet til store motorveiene Palermo-Catania og Palermo-Messina.
Det er ca 250 meter fra havet. Residence er tilgjengelig innsiden av bassenget og lekeplass for barn.

Og "mulig å ta dagsturer så vel som Palermo, Catania, Etna, Taormina, Syracuse, Valley of the templene i Agrigento, Piazza Armerina, Caltagirone etc..

Kun 7 km kan nås Cefalu, badestedet foruten havet og de vakre uberørte strendene er kjent for sin kunstneriske arv.

Fra Cefalu er planlagt utflukter og båtturer, med daglige flygninger til eoliske øyer (Lipari-Salina-Vulcano-Alicudi-Filicudi).
er lett tilgjengelige, Bagheria med sin praktfulle villaer, med sine Solunto og Himera arkeologiske utgravninger, den middelalderske Caccamo kjent for sitt slott.
Også i området er det juvelene på Madonie, fra den vakre byen Campofelice, i flere år, den konstante referansepunkt for protester av berømte personligheter av den italienske posten, den vakre Lascari, den bysantinske Castelbuono.

I nærheten finner du butikker, pizzeriaer, postkontorer, banker og lokalt håndverk, inkludert den berømte og spennende keramikk. Du kan kjøpe god fisk fanget i løpet av natten. I restauranter og tavernaer kan du nyte de mange funksjonene typiske retter.

For elskere av fjellet er ideell for fotturer i Madonie Park, et botanisk paradis fra hvis topper kan observeres inklusive ekstraordinære landskap? Etna, Nebrodi og De eoliske øyer.

La vicinanza all'importante Golf Resort "Le Madonie" (circa 2 km), consente di abbinare la vacanza al mare alla passione per il golf."


Cefalú


photogallery
pris: send forespørsel
Kontakt eier
hjemmesiden
svømmbasseng: ja
avstand fra sjøen:
250 mt.
parkering: ja
avstander fra flyplasser: Palermo Airport 100 km.


Se på kart her
© copyright www.siciliaferie.no 2013 | post@siciliaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo