Siciliaferie
Alle gode grunner
til å tilbringe ferien på Sicilia
romaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. Natur, greske templer, barokke byer, mat, vin! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>


En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter og villaer på Sicilia. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner. >>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise på Sicilia. Flybilletter og leie en bil. Tips for kjøring i Sicilia
>>>

Allegra Follia

"Allegra Follia" er et ideelt sted å tilbringe en helg eller en sommerferie i ro å bli fascinert spenningen av ville kystlinjen med gyllen sand i Middelhavet. Dens beliggenhet med utsikt over havet (300 meter), der en bred sandstrand, ideelt for barn, og kan nyte uforglemmelige dager
ut av kaoset i byen.
Eiendommen ligger noen få kilometer fra de ulike sentrene og barokk arv UNESCO som Noto, Modica, Ragusa og Scicli. Sjarmerende sted ikke du må ikke glipp av, slik at våre gjester til å nyte vår stranden og samtidig køse seg i den endeløse arkitektoniske verk av vårt territorium.

7 leiligheter er alle smakfullt innredet, alle med air conditioning og oppvarming regulerbart, safe rom, kjøkken komplett med et sett for 6 personer, strykejern, bad med dusj og hårføner, farge-TV, trådløst ADSL, tilgjengelig for person med handicap.
Alle leilighetene er første etasje og har egen uteplass med bord, stoler og sol. En liten hage og et kontor for utflukter, fullføre strukturen.
Cava d'Aliga (Scicli)


photogallery
pris: send forespørsel
Kontakt eier
hjemmesiden
svømmbasseng: nei
avstand fra sjøen:
500 mt.
parkering: ja
avstander fra flyplasser: Catania Airport 131 km. - Palermo Airport 358 km.


Se på kart her
© copyright www.siciliaferie.no 2013 | post@siciliaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo