Siciliaferie
Alle gode grunner
til å tilbringe ferien på Sicilia
romaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. Natur, greske templer, barokke byer, mat, vin! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>


En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter og villaer på Sicilia. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner. >>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise på Sicilia. Flybilletter og leie en bil. Tips for kjøring i Sicilia
>>>

Il Ficodindia

Strukturen består av to leiligheter, koblet sammen med en solrik veranda, hver med sin autonome inngang. Fra verandaen våre gjester får også tilgang til terrassen hvor de kan nyte synet av Marzamemi.
Både to-roms leiligheter vil bli levert ren og utgjør et dobbelt soverom, en stue med fullt utstyrt kjøkken og bad. En ekstra enkeltseng for en tredje gjest er plassert i stuen. Air condition, varmtvann og tv er inkludert. Et gebyr belastes for vaskeritjenesten for sengetøy og håndklær leveres av Il Ficodindia og for en ekstra rengjøring av vårt personell.
Il Ficodindia ligger i sentrum av kystlandsbyen hvor historie, mattradisjoner og natteliv perfekt bland sammen i en av de mest tankevekkende stedene i Europa. I løpet av dagen Marzamemi tilbyr mange muligheter for elskere av havet og naturen med sine sandstrender og steinete strender, inkludert dem i naturreservatet Vendicari. I løpet av nettene gjestene ikke kan gå glipp av våre fine siciliansk mat og vin, og kan nyte sin tid i en av barene ved havet.
Marzameni


photogallery
pris: fra 25 til 40 euro for person/døgnet
Kontakt eier
hjemmesiden
svømmbasseng: nei
avstand fra sjøen:
80 m.
parkering: i nærheten
avstander fra flyplasser:


Se på kart her
© copyright www.siciliaferie.no 2013 | post@siciliaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo