Siciliaferie
Alle gode grunner
til å tilbringe ferien på Sicilia
romaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. Natur, greske templer, barokke byer, mat, vin! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>


En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter og villaer på Sicilia. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner. >>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise på Sicilia. Flybilletter og leie en bil. Tips for kjøring i Sicilia
>>>


photogallery



Arancini

Ingredienser for 4 personer:

1 kilo ris
6 egg
150 gr. av parmesan eller pecorino ost
1 pose safran
500 gr. kjøttdeig
200 gr. av erter
200 gr. av tomatsaus
3 løk (1 medium og 2 små)
1 selleri Stang
1 gulrot
mel
brødsmuler
olivenolje

 

slik skal du gjøre:

Kok ris i saltet vann, fjerne fra vann, tilsett risen med 3 pisket egg, revet ost og legg posen med safran oppløst i en kopp varmt vann. La være risen i en container og la den avkjøle seg.
Stek i en liten kasserolle en liten hakket løk i olje, og når brunet, tilsett tomat og litt av vann og kok i 15 minutter ved lav temperatur.
Sett en løk i en stekepanne, en gulrot og en stilk av stangselleri kuttet i små biter og brun dem i olje. Når sausen er klar, tilsett kjøttdeig og la koke i 15 minutter ved lav temperatur.
I en liten kasserolle surr løk, når den er klar, tilsett erter og la koke i 5 minutter og deretter legge til et lite glass med vann og kok i 10 minutter på lav varme.
Når ertene er klar, legger kjøttsaus.
Det er viktig at sausen er veldig tørr!
Med hendene må du lage baller av ris, på størrelse med en liten Klementin, og satt inn i ris-baller en teskje kjøttsaus . Pass ballen i mel, pisket egg og brødsmuler, og stek i en panne med olje allerede varmt. Når arancini er gylne , legg dem på et papirhåndkle og spise dem varme.



halisaclub har i ti år hatt som mål å øke bevisstheten om den sicilianske historie og kultur i utlandet.
Vi vil veilede deg på en fascinerende reise gjennom historie, kunst, tradisjoner og gamle oppskrifter …
Kontakt halisaclub for å gjøre din ferie på Sicilia en uforglemmelig opplevelse!

Pesto siciliano
En utrolig god variant av den mer ber&os...>>>

Tork tomat i oliven olje
Ta av tørkede tomater (helst sici...>>>

Ricotta
"Ricotta": osten som spises fe...>>>

Oregano
Oregano vokser vilt i fjellet på S...>>>

Caponata di melanzane

Caponata di melanzane
(Aubergi...>>>


Sfincione palermitano
Ingredienser for 4 personer:
600 gr...>>>

Arancini
Ingredienser for 4 personer:

1 kilo ...>>>





© copyright www.siciliaferie.no 2013 | post@siciliaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo