Siciliaferie
Alle gode grunner
til å tilbringe ferien på Sicilia
romaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. Natur, greske templer, barokke byer, mat, vin! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>


En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter og villaer på Sicilia. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner. >>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise på Sicilia. Flybilletter og leie en bil. Tips for kjøring i Sicilia
>>>


OBS! Noen råd om bruk av bil på Sicilia. De siste årene har italienske trafikklover blitt mye strengere og derav bilførerne mer forsiktige. Likevel er kjøringen mer aggressiv og offensiv enn hva nordmenn flest er vant til. Det finnes kritiske trafikkpunkter på Sicilia, som f.eks. motorveien som går gjennom Palermo. I Palermo og andre større byer anbefaler vi bruk av offentlig transport og taxi.
På motorveien for øvrig er det stort sett lite trafikk, det er ingen bomstasjoner, og veiene er godt merket.
Landeveiene rundt på Sicilia er av ok standard. Veimerkingen bærer preg av at gamle skilter ikke blir fjernet og nye kommer til. For å unngå stor forvirring og frustrasjon kan det være lurt med GPS. Private parkeringsplasser er trygge å bruke. Med bare noen få euro om dagen forblir bilen bevoktet. Det finnes også en del selvoppnevnte parkeringsvakter som holder til på populære parkeringsplasser. Det er ikke dumt å legge igjen noen par euro til disse, som forsikring mot eventuelle innbrudd.

FLY

RYANAIR

Ryanair har den billigste og raskeste ruten direkte til Sicilia. Det er to ruter: Fra Oslo Rygge til Palermo og fra Oslo Torp til Trapani.
sjekk ruter

BIL

ELEIEBIL

Dette er et pålitelig europeisk bilutleiefirma. Blant de beste på pris.
sjekk hjemmesiden

SICILY BY CAR

Svært pålitelige og vennlig personale. Anbefales.
sjekk hjemmesiden

TOG

FS- FERROVIE DELLO STATO-TOG


Hvis du ikke liker å kjøre og ønsker å reise med tog, er dette nettstedet du trenger. Også tilgjengelig i App for mobil, søk etter "Fs Ferrovie dello stato".
sjekk hjemmesiden
© copyright www.siciliaferie.no 2013 | post@siciliaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo